Visegrádi túra

A munkatársak, családtagok, baráti társaságok összehozásának egyik legkitűnőbb módja a közös túrázás.

A munkatársak, családtagok, baráti társaságok összehozásának egyik legkitűnőbb módja a közös túrázás. A friss levegőn való közös, kellemes mozgás, az együttlét jó érzést ad, örömet okoz, miközben az élmény összehozza a tagokat. Kisorosziból indulunk Visegrádra a Salamon- toronyhoz (utazás egyénileg, igény esetén transzfer megoldható), majd történelmi ismertetővel kísérve túrázunk a Fellegvárhoz, egy kellemes erdei úton.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik friss levegőn való, kellemes mozgással egybekötött vidám, beszélgetős csapatépítő programon szeretnének részt venni, gyönyörű környezetben haladva, miközben a csapattagok jobban megismerhetik egymást, fejleszthetik a csoportkohéziót, az együttműködést és a kommunikációt.

Túraidő: oda-vissza 2 óra + autóút

Ajánlott öltözet: kényelmes ruházat, túracipő, esőkabát, kullancsriasztó spray

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu