Sárkányhajó- vagy kenutúra

A csapatok összecsiszolódásának egyik legjobb lehetősége a közös sárkányhajózás, vagy kenuzás, amely során a csapatmunka elengedhetetlen és alapvető fontosságú.

A csapatok összecsiszolódásának egyik legjobb lehetősége a közös sárkányhajózás, vagy kenuzás, amely során a csapatmunka elengedhetetlen és alapvető fontosságú, hiszen egy hajóban evezünk és tesszük ezt egyszerre, egymáshoz hangolódva, vagy figyelmetlenül – az eredmény azonnal érezhető.
Páratlan, festői környezetben gyakorolhatják az együttműködést a csapattagok, akár versenyezve, folyamatosan a sziget sekélyes részein haladva, szakavatott vezetővel. A túra során a Szentendrei – sziget körül evezünk, kocsmatúrával és izgalmas feladatokkal is kombinálható.

A sárkányhajóba egyszerre 20 fő fér be, több hajó is rendelkezésre áll, túránkhoz tapasztalt kormányost, mentőmellényeket biztosítunk.

Ajánlott: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik vidám hangulatban, mesés környezetben, mozgással egybekötve szeretnének jobban összekovácsolódni, az együttműködést fejleszteni, kellemesen elfáradni.

Időtartam: 2-3 óra

Ajánlott öltözet: fürdőruha, hosszú ujjú, világos felső, naptej, kalap, törölköző

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu