Pálinkatúra Kisorosziban

kerékpárral, vagy gyalogosan

Kedvelt csapatépítő programok egyike az olyan „ivótúra”, amely során a résztvevők különböző helyszínekre érkezve koccinthatnak.

Kedvelt csapatépítő programok egyike az olyan „ivótúra”, amely során a résztvevők különböző helyszínekre érkezve koccinthatnak. Kisoroszi ismert a szilvásairól, ezért a túra során pálinkával és (igény szerint) egyéb italokkal „kóstoltatjuk” a résztvevőket.

A csapattagok kerékpárral, vagy gyalogosan jutnak el különböző izgalmas és szépséges helyszínekre Kisorosziban, illetve a Szigetcsúcson, majd egy páratlan panorámájú, Duna- parti „beach bar” napozó ágyaiból élvezhetik meg a mesés naplementét.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik a bor áldásos hatásával, vidám hangulatban szeretnék helyszínről helyszínre bejárni, megismerni a Kisoroszi, és a Szigetcsúcs páratlanul gyönyörű adottságait, ezáltal jobban megismerni egymást, közelebb kerülni egymáshoz, erősíteni a csoportkohéziót és a kommunikációt.

Időtartam: 3-4 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu