Középkori nyomozós csapatépítés

A csapatépítő játék a középkori Visegrádba repíti vissza a résztvevőket, ahol egy rejtélyes történetre kell fényt deríteniük, miközben a játékosok bejárhatják a várost, ismereteket nyerhetnek róla.

A csapatépítő játék a középkori Visegrádba repíti vissza a résztvevőket, ahol egy rejtélyes történetre kell fényt deríteniük, miközben a játékosok bejárhatják a várost, ismereteket nyerhetnek róla.

A csapattagok együtt, ugyanakkor a másik csapattal versenyezve rejtély megoldásának nyomába erednek. Különböző helyszíneken különböző feladatok megoldásával, régi tekercsek felkutatásával jutnak közelebb a megfejtéshez. Játékos feladatokat hajtanak végre, pontokat gyűjtenek, fotókat készítenek magukról, miközben megismerhetik Visegrád kiemelt emlékműveit, helyi nevezetességeit, gyönyörű panorámáit, megismerhetik gazdag történelmi világának részleteit.

A résztvevők több, 2-10 fős csapatot alkothatnak és magyarok, törökök, horvátok, székelyek stb. képviseletében küzdhetnek meg egymással úgy, hogy a nyomozás során megfejtik a rejtvényeket, pontokat gyűjthetnek, kideríthetik ki az ellenség és megküzdhetnek vele.

A csapatok különböző színű fegyvermellényeket kapnak, ha igény van rá sisakjaikat, fegyvereiket is maguk készíthetik el. A program ideje alatt borral, almalével támogatjuk a résztvevőket. A legügyesebb csapat győz.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, osztályoknak, stb., akik izgalmas kincskereséssel, rejtvények megfejtésével, történelmi események megismerésével, átélésével szeretnék fejleszteni a csoportkohéziót, az együttműködést, a kommunikációt. Kalandos feladatok megoldásával szeretnék bejárni és megismerni ezt a csodálatos történelmi várost, Visegrádot, és gazdag történelmének egyes részleteit.

Helyszín: Visegrád

Időtartam: 2-3 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruházat, kényelmes cipő

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu