Koronalopás Visegrádon

A játékosok a híres 15. századi visegrádi koronalopást hajtják végre az eredeti történethez hasonlóan.

A játékosok a híres 15. századi visegrádi koronalopást hajtják végre az eredeti történethez hasonlóan. A Fellegvárból elindulva az erdőn keresztül, GPS segítségével kell megkeresniük a csempészéshez szükséges eszközöket, és különböző feladatokat kell megoldaniuk, hogy a koronát végül kicsempészhessék Visegrádról.

A csapattagok együtt, ugyanakkor a másik csapattal versenyezve, izgalmas feladatokat hajtanak végre, pontokat gyűjtenek, fotókat készítenek magukról, miközben lépésről-lépésre végrehajtják a nagy koronalopást.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, osztályoknak, stb., akik izgalmas kincskereséssel, rejtvények megfejtésével, történelmi események megismerésével, átélésével szeretnék fejleszteni a csoportkohéziót, az együttműködést, a kommunikációt. Kalandos feladatok megoldásával szeretnék bejárni és megismerni ezt a csodálatos történelmi várost, Visegrádot és gazdag történelmének egyes részleteit.

Helyszín: Visegrád

Időtartam: 2-3 óra

Ajánlott öltözet:kényelmes ruházat, kényelmes cipő

Szükséges eszköz: 1 db mobiltelefon, viber, selfie-bot

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu