Kincskereső csapatépítés

A csapatok egymással versenyezve kincsek után kutatnak, miközben megismerhetik Kisoroszi kiemelten szép látványosságait, legyen szó emlékművekről, helyi nevezetességekről, vagy gyönyörű panorámáról.

A csapatok egymással versenyezve kincsek után kutatnak, miközben megismerhetik Kisoroszi kiemelten szép látványosságait, legyen szó emlékművekről, helyi nevezetességekről, vagy gyönyörű panorámáról. A kincseket különböző helyszíneken találják meg a versenyzők, ahova térképpel és rejtvények megfejtésével tudnak eljutni. A falut megismerő játék során a játékosok bejárhatják Kisoroszit, megismerhetik történelmét, ismereteket nyerhetnek erről a csodálatos településről. A kincskereső játékok segítenek összehozni a munkatársakat és hatékonyan gyakorolhatják a feladatok közös megoldását, az együttműködést.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik izgalmas kincskereséssel, rejtvények megfejtésével szeretnék fejleszteni a csoportkohéziót, az együttműködést, a kommunikációt. Kalandos feladatok megoldásával szeretnék bejárni és megismerni ezt a csodálatosan szép falut, Kisoroszit.

Időtartam: 2 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu