Kézműves alkotás

Közös festés, mandalafestés, húsvéti tojásfestés, karácsonyi mézeskalács készítés. A közös alkotómunka, a festés egy remek lehetőség a csapatépítésre

(közös festés, mandalafestés, húsvéti tojásfestés, karácsonyi mézeskalács készítés)

A közös alkotómunka, a festés egy remek lehetőség a csapatépítésre. A résztvevők kellemes környezetben (réten, vagy teremben) külön-külön, vagy közösen festenek egy nagy képet, vagy megalkotják a csapat közös mandaláját, akár absztrakt montázst is készíthetnek. A közösen alkotás a munkahely vagy egy közösségi tér dísze is lehet, amely emlékeztet a közös alkotás örömére.

Továbbá közösen készülődhetnek egyes ünnepekre, húsvéti tojásfestéssel, karácsonyi mézeskalács készítéssel stb.

Az alkotómunkákat igény esetén vezetett meditációval kezdjük, hogy a csapattagok még inkább megnyíljanak az alkotó fantáziának és folyamatnak.

Javasolt: olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik kellemes hangulatban, feladatmegosztó vagy egyéni alkotással, kreativitással szeretnék egymást még jobban megismerni, még jobban összekovácsolódni.

A program fejleszti a csoportkohéziót, az egymás iránti érzékenységet, kreativitást és a kommunikációt.

Időtartam: 2-3 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, amely festékes lehet, kinti program esetén: fürdőruha, naptej

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu