Kerékpártúra a Magyar tanyára

A csapattagok összehozásának egyik legkitűnőbb módja a közös kerékpározás.

A csapattagok összehozásának egyik legkitűnőbb módja a közös kerékpározás. A friss levegőn való közös, kellemes mozgás, az együttlét jó érzést ad, és örömet okoz, miközben az élmény összehozza a tagokat. Gyönyörű, ligetes, forgalommentes kerékpárúton jutunk el Tahitótfaluba, egy igazi, autentikus tanyára, ahol sajt, szürke szarvasmarha szalámi és racka juh pástétomkóstoláson veszünk részt.

Megnézzük a szürke marha gulyát, a racka juhokat, megismerkedünk néhány népi játékkal, íjászkodunk, karikás ostorozunk és lovagolhatunk is.

A szakasz 7 km, azaz oda-vissza 14 km, melyet kényelmes tempóban teszünk meg.

Igény esetén italcsomag is rendelhető.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik friss levegőn való, kellemes mozgással egybekötött vidám, beszélgetős, kóstolóval, vidám vetélkedővel egybekötött, csapatépítő programon szeretnének részt venni, gyönyörű környezetben – miközben a csapattagok jobban megismerhetik egymást, fejleszthetik a csoportkohéziót, az együttműködést és a kommunikációt.

Időtartam: 3-4 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő, esőköpeny, naptej, kalap

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu