Falusi 7 próba

Falusi játékokból, eszközökből összeállított vidám, játékos és mozgalmas feladatsorozat, amely önfeledt szórakozást, kikapcsolódást nyújt a csapatok számára.

Falusi játékokból, eszközökből összeállított vidám, játékos és mozgalmas feladatsorozat, amely önfeledt szórakozást, kikapcsolódást nyújt a csapatok számára. A csapattagok összemérhetik tudásukat a legkülönfélébb népi hagyományőrző játékokban, miközben jobban megismerik egymást, fejlődik együttműködési és kommunikációs készségük. A 7 próbát a Szigetcsúcson, egy mesés réten tartjuk meg.

Feladatsorozat

  • Taliga szlalom bekötött szemmel, kukoricamorzsolás, célba dobás
  • Pilickézés
  • Célba lövés csúzlival
  • Létrafutás begyűjtéssel
  • Koszorúdobás kétkezes kardra
  • Seprűn futás, tojásmentés
  • Falusi bajvívás (szekercedobás, körbála terelés (erőpróba: 400 kg-os körbála A-ból B-be gurítása)

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretnék vidám hangulatban, erőpróbában jobban megismerni egymást, és önmagukat, a rejtett képességeiket. Fejleszteni a csoportkohéziót, a hatékony kommunikációt, a probléma megoldást, az egyéniségek kibontakozását.

Időtartam: 2 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, edzőcipő

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu