Csapatépítő tréning

Kitűnő lehetőség téli vagy esős időszakokra, ugyanakkor rendkívül hatékony és kedvelt csapaépítő program. 

Kitűnő lehetőség téli vagy esős időszakokra, ugyanakkor rendkívül hatékony és kedvelt csapaépítő program.  A foglalkozás zárt, barátságos, csendes teremben történik, csapatépítő tréning gyakorlatokból, bonyolultabb társas- és szerepjátékokból, önismeret fejlesztő játékokból, kommunikációs játékokból, coaching játékokból, pszichodramatikus elemekből, stresszoldó technikákból (autogén tréning, progresszív relaxáció, wingwave coaching stb.) áll.  A játékos feladatok fejlesztik a munkatársak közötti kommunikációt, problémamegoldást, erősítik a csoportkohéziót. A tréning az egyén és a csapat együttes fejlesztésére koncentrál.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretnék oldott hangulatban jobban megismerni egymást, és önmagukat, a rejtett képességeiket, elemezni stresszes helyzeteket, javítani a kommunikációt, a csoportkohéziót, a problémamegoldást, elősegíteni az egyéniségek kibontakozását. Továbbá szituációs gyakorlatokkal fejleszteni szeretnék a bizalomépítést, konfliktuskezelést, stresszes helyzetek kezelését, illetve relaxációs módszerek elsajátításával oldani a stresszt.

Időtartam: 3-4 óra, vagy egész napos

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu