Csapatépítő lovaglás

A csapattagok egy különleges, magával ragadó western hangulatú lovardában ismerkedhetnek meg a lovaglással, amelyhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

A csapattagok egy különleges, magával ragadó western hangulatú lovardában ismerkedhetnek meg a lovaglással, amelyhez semmilyen előképzettség nem szükséges. Majd 7-12 állomásból álló, mókás, vicces ügyességi versenyen vesznek részt, vadnyugati hangulatban.  A friss levegőn való közös együttlét jó érzést ad, örömet okoz, miközben az élmény összehozza a részvevőket.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik gyönyörű környezetben, friss levegőn, kellemes, lovaglással egybekötött, vidám csapatépítő programon szeretnének részt venni. A program közben csapattagok jobban megismerhetik egymást, fejleszthetik a csoportkohéziót, az együttműködést és a kommunikációt.

Időtartam: 2 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő, naptej

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu