Csapatépítő filmforgatás

Elkészíteni egy filmet és többféle elképzelést egyeztetni, a kreatív ötletektől kezdve a munkafolyamatok megosztásáig, komoly csapatmunkát igényel.

Elkészíteni egy filmet és többféle elképzelést egyeztetni, a kreatív ötletektől kezdve a munkafolyamatok megosztásáig, komoly csapatmunkát igényel. Ez egy valódi projektmenedzsment, amelyben a csapattagoknak megfelelő logisztikai és stratégiai hozzáállással kell rendelkezniük, amely fejleszti a problémamegoldást, a hatékonyságot, az együttműködést, a teljesítmény növelését, miközben a csapat jól szórakozik.

A Filmforgatás során „projektcsapatokat” alkotunk, akik versenyeznek vagy összedolgoznak egymással. A csapatok előre egyeztetett témákban közösen készíthetik el a cég image filmjét, de készítethetnek reklámfilmeket, álláshirdetéseket, zenés, táncos videóklippeket is, rövid krimi történeteket is stb.

A filmezés mobiltelefonnal készül, amelyet a továbbiakban közösen nézünk meg. A program végén a legjobb filmet Oscar díjátadó gála keretében díjazunk.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik szórakozva szeretnék fejleszteni a tagok együttműködését, hatékonyságát, teljesítménynövelését, stratégiai készségét, aktív részvételét, kreativitását, szabadon egy gyönyörű környezetben, Kisorosziban.

Időtartam: 2-3 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu