Csapatépítő disznóvágás

Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés.

Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapos kihívások elé állítjuk a csapattagokat és hatás is garantáltan egyedülálló.

A disznóvágás hagyományosan történik, profi böllér irányításával. A résztvevők csapatokat alkotnak, és a disznóvágás különböző feladataiban – disznópucolás, húsbontásánál- besegítenek. Igazi csapatmunkát igénylő játék, amelyben csapatok tagjai csak egymással szorosan együttműködve tudnak eredményesek lenni.

Igény esetén a csoportok egymással vetélkedve a disznóvágással kapcsolatos feladatokat kapnak, majd az eredmények alapján a legjobb csapat díjban részesül.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akiknek fontos, hogy vidám hangulatban, különleges programban fejlesszék a csapatmunkát, a feladatmegosztást, az együttműködést, a csoporton belüli kommunikációt, a döntéshozatalt és a problémamegoldást.

Időtartam: 2-3 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu