Barangolás Szentendrén

Kellemes csapatépítő program lehetőség idegenvezetéssel bejárni és megismerni Szentendrét.

Kellemes csapatépítő program lehetőség idegenvezetéssel bejárni és megismerni Szentendrét. Végigsétálunk az óvárosi, gyönyörű macskaköves Dumtsa Korzón, különböző múzeumokat látogatunk meg (Marcipán Múzeum, Kovács Margit Múzeum, stb.), miközben fagylaltozunk, majd a felújított romantikus Duna –parton visszasétálunk autóinkhoz, és Kisorosziba visszatérve elköltjük ebédünket vagy vacsoránkat.

A résztvevők saját autóval vagy transzferrel utaznak a helyszínre. A kirándulás során felmerülő költségeket (belépők, fagylalt stb.) mindenki egyénileg fizetik.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik idegenvezetéssel, vidám, kellemes hangulatban szeretnék megismerni Szentendrét, szeretnének sétálni, múzeumokat, helyi nevezetességeket látogatni kényelmesen sétálva, közben beszélgetve, fagylaltozva. A közös program, a beszélgetések segítenek a résztvevőknek jobban megismerni egymást, és jobban összekovácsolódni. A vidám hangulatú, közös célirányos időtöltés, a közös művelődés, kellemes emlék lesz a közösség számára.

Időtartam: 3-4 óra

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, cipő, naptej, esőkabát

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu