Áprily Lajos – Völgy túra

A munkatársak, családtagok, baráti társaságok összehozásának egyik legkitűnőbb módja a közös túrázás.

A munkatársak, családtagok, baráti társaságok összehozásának egyik legkitűnőbb módja a közös túrázás. A friss levegőn való közös, kellemes mozgás, az együttlét jó érzést, örömet okoz, miközben az élmény összehozza a részvevőket. Kisorosziból indulunk révvel, 5perc alatt átkelünk a Dunán, majd Szentgyörgypusztára érkezvén megkezdjük túránkat.

Javasolt: Olyan cégeknek, családoknak, baráti társaságoknak, akik friss levegőn való, kellemes mozgással egybekötött vidám, beszélgetős csapatépítő programon szeretnének részt venni, gyönyörű környezetben haladva, miközben a csapattagok jobban megismerhetik egymást, fejleszthetik a csoportkohéziót, az együttműködést és a kommunikációt.

Túraidő: oda-vissza 2 óra(rövid)  5 óra(hosszú) + rév

Ajánlott öltözet: kényelmes ruha, túracipő, esőkabát, kullancsriasztó spray

Balogh Judit

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Coach, tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember stb. vagyok. Nagy tapasztalattal rendelkezem csoportos és egyéni foglalkozások, programok vezetésében, rendezvények szervezésében, egésznapos csapatépítések komplex szervezésében és lebonyolításában.
A Dunakanyarban élek, ezért ismerem a helyszínek adottságait, számos programlehetőségeit, szállás és vendéglátás kínálatát.

Készséggel állok rendelkezésére!

Rólam

Telefon

+36 20 330 6070

Email cím

info@csapatepites-dunakanyar.hu